Logistička rješenja za prehrambene proizvode

S našim partnerima možemo vašoj tvrtki ponuditi kompletnu paletu "Food and Consumer Logistics" [Logistike prehrambenih proizvoda i potrošačke logistike] za Istočnu Europu, zemlje ZND-a i Aziju.

Kod nas je vaša visokoosjetljiva roba u najboljim rukama: Ovisno o zahtjevima i želji, nudimo podesive temperaturne raspone i raspone sušenja. Zahvaljujući našim inovativnim sustavima i procesima, možemo ponuditi vrlo ekonomična rješenja, koja istovremeno jamče i iznimno nisku stopu pogreške. Brzi i čisti procesi, od prijema robe preko skladištenja i puštanja u pogon do izdavanja robe, omogućuju kratko trajanje obrade u prijevoznom procesu.

Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pružiti podršku u planiranju vašeg logističkog rješenja.

  • Prijevoz roba osjetljivih na temperaturu s najnovijom rashladnom tehnologijom
  • Po potrebi – GDP certificirana vozila
  • Izbor odgovarajućeg posebnog prijevoza Frigo
  • Temperature od -25°C do + 25°C u svako godišnje doba
  • Vođenje neometane evidencije temperatura
  • Signal sigurnosnog upozorenja u slučaju temperaturnog odstupanja
  • Dvokatni posebni prijevozi
  • Redovito održavanje i čišćenje svih vozila
  • GPS nadzor

Kontaktirajte naš tim:

Tel.:  +385 (1) 55 - 078 - 50
Fax:  +385 (1) 55 - 078 - 51
info@isdb.hr 
Die Politika privatnostiprimio sam na znanje

Molimo označite star.

O sigurnom, urednom i higijenskom prijevozu prehrambenih proizvoda ne ovise svakodnevno samo korporacijske grupe, proizvođači i trgovina, nego i krajnji kupci. Tvrtka ISDB Logistik je potpuno svjesna ove odgovornosti. Logistika hrane, prijevoz prehrambenih proizvoda za nas su vrlo važni i kroz dugogodišnje iskustvo razvili smo se u snažnog partnera u ovim područjima.

Točno pridržavanje rokova isporuke najviši je prioritet upravo kod prijevoza prehrambenih proizvoda. Nudimo vam fiksno vrijeme izvođenja, tako da rokove možete planirati točno i sigurno. Naš postupak prijevoza prehrambenih proizvoda uvijek je individualno i fleksibilno prilagođen vašim potrebama i zahtjevima.

Bilo da se radi o trgovini, ugostiteljstvu ili krajnjem potrošaču – s robama osjetljivim na temperaturu treba postupati s posebnom pažnjom. Tvrtka ISDB Logistik jamči neometanu kontrolu prijevoza i higijensko izvođenje, koje odgovara najnovijim standardima.

Bilo da se radi o konzerviranim prehrambenim proizvodima, mesu i kobasicama, mliječnim proizvodima, slatkišima, pićima svih vrsta ili gotovim proizvodima, izvođenje svih prijevoza se provodi s posebnom pažnjom. Ovdje postoje definirani zahtjevi, koji se moraju strogo provjeravati i kojih se maksimalno moramo pridržavati. Ne raspolažemo samo dugogodišnjim iskustvom u rukovanju osjetljivom robom, već radimo s najnovijom tehničkom opremom. Naši zaposlenici kontinuirano se profesionalno i posebno osposobljavaju, kako bi u potpunosti udovoljili vašim individualnim potrebama.

Pridržavanje vremena izvođenja, HACCP i potpuna kontrola temperatura dio su naših standarda. Rado ćemo vas obavijestiti o našim najrazličitijim konceptima u području prijevoza prehrambenih proizvoda. Bilo da se radi o sofisticiranim konceptima spajanja ili povezivanju izvornih područja ili ciljnih područja – s vama razrađujemo savršeno rješenje i strategiju za brz i siguran prijevoz vaše vrijedne robe od točke A do točke B. Naravno, svi naši prijevozi apsolutno su transparentni i mogu se pratiti i kontrolirati u bilo koje vrijeme. Kod nas uvijek imate pregled i najbolje ste informirani o upravljanju vremenom, kvaliteti, kao i troškovima.