Tvrtka ISDB-Logistik - vaš stručnjak za prijevoz u Istočnu Europu, zemlje ZND-a i Aziju

Tvrtka ISDB Logistik nudi vam izvanredan spektar usluga za prijevoz u Istočnu Europu, zemlje ZND-a ili Aziju. Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu možemo ponuditi logistička rješenja specifična za industriju za najrazličitije vrste prijevoza i zahtjeve kupaca.

Naš tim sastoji se isključivo od stručnjaka, koji govore nekoliko jezika naših ciljnih odredišta i imaju iskustvo u organizaciji složenih prijevoznih zadataka. Sretni smo što vam možemo ponuditi našu kompletnu uslugu, koja se sastoji od pribavljanja posebnih dozvola, poštivanja smjernica i propisa, koji se odnose na određenu zemlju i još mnogo toga.

Zahvaljujući našem iskustvu i našoj širokoj partnerskoj mreži, možemo vam ponuditi fleksibilna i proračunski orijentirana rješenja za vaše prijevozne zadatke.

Sigurnost i pouzdanost - naročito na najopasnijim prometnicama u Europi i Aziji za nas igraju posebno važnu ulogu. Ovisno o zahtjevima, nudimo sigurnosne mjere u obliku elektroničkog praćenja, osiguravanju konvoja ili organiziranja pratnje vozila.

Kontaktirajte nas u svezi vašeg prijevoznog zadatka - rado ćemo vam ponuditi pravo rješenje.

Know-how za Istočnu Europu

Naša specijalizacija u Istočnoj Europi, zemljama ZND-a i Srednjoj Aziji je naša snaga. Naše iskustvo omogućava nam da riješimo prijevozne zadatke sigurno, pouzdano i proračunski orijentirano.

Iskustvo

Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo i našu široku partnersku mrežu. Zajedno brzo i sigurno možemo riješiti i najsloženije zadatke.

Kvaliteta

Kvaliteta je za nas temelj našeg postupanja. Vlastiti standardi kvalitete omogućuju nam da kontinuirano optimiziramo svoje procese. Imamo ISO 9001:2015 certifikat.

Tim

Naši stručnjaci su naš uspjeh. Naš tim govori 14 različitih jezika i ima povlašteno znanje i know-how u najširem rasponu načina prijevoza. Profitirajte od našeg znanja i visoko motiviranog tima.

Usluge

Izvanredna usluga temelj je naše orijentacije prema kupcima i temeljna vrijednost pruženih usluga. Tu smo za vas 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

 

Sigurno i pouzdano vršimo isporuke u Aziju, Istočnu Europu, Skandinaviju, na Balkan, ili zemlje ZND-a.

Vaš davatelj usluga špedicije, transporta i logistike u Zagrebu.

Nudimo individualna logistička rješenja prema vašim zahtjevima, kao i klasične usluge prijevoza i špedicije.

Kontaktirajte naš tim:

Tel.: +385 (1) 55 - 078 - 5o

Fax: +385 (1) 55 - 078 - 51
info@isdb.hr
Die Politika privatnostiprimio sam na znanje

Molimo označite cup.